Helgens bravader

I fredags så åkte jag, mamma och pappa upp till Karlstad för att bo hos Saras familj lite. De blev lite god mat och trevligt umgänge.
På fredagskvällen så drog jag och pappa till Nöjesfabriken för att se på tAKIDA som spelade där. Det var en riktigt bra konsert och pappa va väldigt nöjd efteråt, och eftersom de var en födelsedagspresent till honom så va de ju det som räknades
Kvällen i ära så vann FBK över DIF och fick tre friska poäng!
På lördagen så gick vi alla in till stan för lite fönstershoppning/riktig shopping och efter allt detta så åkte mamma och pappa hem och jag stannade kvar där uppe. Blev en liten utflykt till nån lampaffär för att kika efter nåt fint till nordbergs lägenhet.
På söndagen bar de iväg till ytterligare en lampaffär där det handlade en hel del, på kvällen gick jag och älsklingen in till stan för att gå på bio. Vi kollade på Mission Impossible: Ghost Protocol. Helt okej film i sig men det var ingen M:I-film. För mycket humor, Tom va lite seg och inte fullt så rapp som han brukar vara. Men som sagt, helt okej film. Mikael Nyqvist va ju med och förgyllde duken lite!
De har vart en trevlig helg med god mat, gott sällskap och trevliga så aktiviteter!