Full fart igår!

Ja igår så åkte jag upp till Vänersborg för att snacka med en lärare på Komvux, har bestämt mig för att plugga upp mitt betyg i Svenska B om man ska ha chans på Högskola i framtiden. När detta va klart så tog jag ca en timmes promenad lite överallt i stan. Första 20 minuterna så snöade och blåste det rätt kraftigt men det försvann efter en stund så de va inga större problem, speciellt inte emd en talbok i öronen!

(Klicka för större bild)


I slutet på den promenaden hamnade jag på Birger Sjöberg när jag träffade Emma och Djordje. Vi hade bestämt att våldgästa Tekniklite efter alla dessa år därifrån. Träffade på ett par av de gamla lärarna och stod och snackade en stund.
Efter detta så åkte vi bort till Italia för att käka lunch, blev en kebabsallad för min del. Sen bar det iväg hemmåt igen och så tog jag det lugnt resten av dagen, men mycket härligt att umås lite med E&D 🙂