Inte en lugn stund i helgen!

Nej denna helgen har de vart fullt upp!
I fredags så kom Sara hit vid 4-tiden på eftermiddagen. Strax före fem så träffade vi Joella och Blubb och drog till Backstage och åt lite tacobuffé, satt där ett par timmar och mådde gött och snackade skit.
Efter det så gick jag och Sara till Hemmakväll och hyrde Harry Potter och Dödsrelikerna Del 1 och 2 på blu-ray. Vi kollade på första den kvällen.
På lördagen blev de avfärd till mot och far direkt på morgonen för att kalasa med släkten med smörgåstårta, prinsesstårta och kakor.
På kvällen så kom Emma, Djordje och Kristian hit på lite kvällsmys. Melodifestivalen med tacopaj, kladdkaka, nachos, grönsaker och dip. Ingen dålig urladdning!
Igår så försökte jag plugga lite inför mitt prov på onsdag på Komvux. Gick väl sådär men lite fick jag allt slått in i skallen. Vi tog en promenad runt spikön med och så kollade vi på den andra Harry Potter-filmen. På kvällen så kollade vi på filmen Taken på TVn, riktigt bra film med Liam Neeson!
Idag så har vi vart på stan, jag har köpt mig 2 par jeans och en ny tshirt, riktigt nice! Sen så åkte Sara hem vid 4-tiden 🙁
Efter att hon åkte hem så drog jag och pappa iväg till Willys och handlade och sen drog de iväg hem till mor och far för att göra viktväktar-matlådor till mig. 23 matlådor med 4 olika maträtter. Nu är frysen sprängfylld med mat!
Har vart en kanonhelg med massa folk runt mig hela tiden så nu när Sara har åkt hem och man sitter här ensam i lägenheten är de faktiskt lite väl ensamt och tomt…

En mugg jag fick av Sara. Känner mig rätt nördig när man får sånt i födelsedagspresent haha


Joella på Backstage


Sara på Backstage


Roligt att leka med ballonger på krogen!


Mumsig tårta och goda kakor!


Djordje, Emma och Kristian hemma i soffan framför melodifestivalen


Födelsedagspresent från Emma och Djordje. En arg fågel! så underbar!