Still Unemployed

“Utfallet på sökande till tjänsterna som säljare på Clas Ohlson i vår kommande butik i Trollhättan har varit väldigt stort, med många bra och kvalificerade kandidater.
Vi har nu gjort ytterligare ett urval och måste tyvärr meddela dig att du inte gått vidare till nästa steg i rekryteringsprocessen.
Vi tackar för visat intresse och hoppas att du även i framtiden tycker Clas Ohlson är en intressant arbetsgivare och välkomnar dig att fortsätta söka våra tjänster.
Med vänlig hälsning
Clas Ohlson AB”

Detta oerhört personliga mailet fick jag nu precis till min inbox. Nu sitter jag bara här hemma och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Hade hoppats på det jobbet så förbannat mycket, inte minst för att jag verkligen behöver pengarna nu när jag har vart arbetslös sen i augusti och fortfarande lever på de få kronorna jag har kvar från sommarlönerna.
Två månader till och sen så har jag inte en krona kvar att leva för. Känns förjävligt det här…
Det som retar mig mest är att det var 1500 sökande till 12 tjänster hos affären som ska öppna på överby, jag var en av de 35 sista och inte ens när det är så få så får man ett telefonsamtal eller ett personligt brev, utan man får ett sånt som ALLA företag har en mall till, bara att skriva i vilken adress det ska skickas till och så är det klart… Så fruktansvärt dåligt att man inte ens får den respekten i detta skedet. När de är 1500 så förstår jag… men 35?
Nån som har jobb åt mig?