Produktiv dag!

Klockan ringde 06:30 idag, gick upp 07:00. Åt en lagom frukost och sen drog jag iväg till Vänersborg och Komvux för att göra den skriftliga delen i nationella provet i Svenska B.
Började 08:30 och gick hem 11:40. Gick till resecentrum och väntade på bussen och ringde Sara för att få lite sällskap. Sen när bussen kom och vi la på så ringde pappa, han va – hör och häpna – på överby och fikade med alla SAAB:are men dom skulle precis åka hem så han undrade om ja vill hoppa av på överby för att åka och äta lunch med han. Och självklart hade jag det!
Så vi drog iväg till ICA Jätten och plockade åt oss lite godsaker i den nya sallads-buffén och åkte hem till han för att äta det och kolla på Lyxfällan samtidigt.
Sen så kände jag för att vara duktig och dra iväg till Sportlife och träna lite och han ville kolla på huset som brann igår så han körde mig till Sportlife.
Väl där så körde jag 20 stenhårda minuter på crosstrainern och sen blev ja nyfiken på deras nya löpband. Tog ett par minuter innan jag ens fattade hur dom funkade men sen gick de som hejsan! Körde nåt motionspass på 45 minuter och va rätt mör i benen efteråt. Träna är gött… men bastu är goare! Så efter detta pass så blev de en liten stund i den varma goa bastun!
När ja skulle hem så regnade det och pappa hade uppmanat mig att ringa honom om det gjorde det så han kunde köra mig hem. Inte de bästa att gå i ösregn i en halvtimme direkt.
Nu sitter jag här hemma och bara tar det lugnt och känner mig nöjd med dagen!