Valborgshelgen

I fredags

Så åkte jag upp till Karlstad och var framme strax före 18 på kvällen. Jag och Sara åt tacos medan Per och Gunilla gick över till grannen för att äta 4 rätters middag där. Jag och Sara myste lite i soffan och kollade på Vampire Diaries och slöade resten av kvällen.

I lördags

så var det dags för alla grannar i huset att städa på gårdsplan. Det sopades, tvättades och rensades lite här och där. Självklart så va de ju tvungen ett fika efter en stund med lite kaffe, bragokex och kanelgifflar! Senare blev det också korvgrillning med hela grannskapet. Jag och Sara var med och städade en stund, tills jag fick order om att släppa kvasten och hämta min kamera och dokumentera allt istället. Så jag tog lite bilder på allt som hände och sedan ville Sara ha lite bilder på sig så vi gick ut lite på stan för att hitta lite fina blommor och liknande att fota henne vid.


(klicka för större bilder)
Sen så gick vi in till stan och träffade Madde för att strosa runt lite och hjälpa henne hitta en bra present till en annan Madde som har fyllt år.
Efter det så gick vi hem och bakade brownies, första gången jag både bakat och ätit det, skamligt nog! Dom blev helt okej men kunde väl blivit bättre antar jag, men de blir det nästa gång!

I söndags

så vet ja inte riktigt vad vi gjorde om jag ska vara ärlig. Lite illa eftersom jag inte ens drack nåt i lördags haha.

I måndags

så bar det iväg till Lager 157 som är nyöppnat i Karlstad. Gick runt där en stund och kikade på allt roligt dom hade, Converse för 400kr är ju bra men ja har inga pengar direkt nu för de så de fick vara. Hittade en snygg skinnjacka också men de hade bara upp till storleken L och den kändes som en liten M… Konstiga storlekar hade dom bra av i alla fall! Men till slut hittade jag en college-tröja som va snygg och den kostade bara 150kr så den fick de bli! I kön till kassan såg jag en tjej med… intressant klädsel. skrik-rosa jeans, en orange och en mönstrad converse i alla slags färger, en mörkblå/orange skjorta och ljusblå jeansjacka… Vet inte om jag hade haft de på mig ute på stan men ni får väl avgöra själva: kolla bilden här nedanför!

Efter Lager 157 så bar det iväg till Stadium Outlet och sist men inte minst Elgiganten för att familjen Nordberg skulle köpa sig en ny hemtelefon. Själv råkade jag få syn på en Apple-hörna så jag gick och klämde lite på en Macbook Pro… usch va ja vill ha en sån asså!!
På kvällen så bar det iväg till Deje för att fika och umgås lite med Saras farmor och fastrar och sedan dra in till centrum för att kolla på fyrverkerier. De va kort och gott en mysig kväll även om jag saknar den stora brasan som fanns i Brålanda.

Hur var eran Valborgshelg?