Fartfylld helg!

Ja i helgen så har det hänt mycket!
I fredags så åkte jag upp till Karlstad igen då för en helg med den underbara flickvännen. I princip så lämnade jag väskan där och så drog vi hem till Sofie och Christopher för att umgås lite och käka tacos, va en trevlig afton 🙂
Lördagen spenderades på stan med Sara, Per, Gunilla, Sofie och vovven. Först en sväng på marknaden på torget i Karlstad och sen så blev de en liten fikapaus på nåt ställe som sålde italiensk glass. Väldigt mättande men smakade väldigt… gräddig och jag vet inte riktigt om ja gillar de så mycket egentligen men de va roligt att testa på 🙂
På kvällen så blev de bio med Sara, vi var och såg “Älska mig igen”, recension kommer förhoppningsvis imorgon eller nåt 🙂
Söndagen spenderades i familjens stuga uppe i Deje-trakten. Vi putsade och fejjade lite i stugan och rensade lite i “Saras” lilla å så att vattnet rann fram fint 🙂 Sen blev de lite mat där svärmor hade gjort lite goda köttbullar och sås och efter det blev det matkoma och en liten stunds sömn på farstun 🙂
På kvällen kollade vi på en Irene Huss-film och myste lite.
Vad har ni haft för er för spännande äventyr i helgen?