Senaste 2 veckorna!

Ja nu har jag vart helt bedrövlig på att uppdatera här! Har väl inte direkt gjort allt för mycket utan det är snarare det att det inte har hänt speciellt.
I stora drag så har jag efter mycket om och men äntligen blivit klar med Svenska B-kursen på komvux och fick Godkänt i den kursen så om jag har räknat rätt nu så har jag allmän behörighet så att jag kan söka till högskolan ifall jag skulle få ett sånt infall nån gång i framtiden.
Mamma har fått semester så jag har vart med henne och pappa på lite utflykter, ibland tillsammans med Sara som nu har börjat jobba på Centralsjukhuset i Karlstad, min duktiga tjej!
Jag har fått veta att jag kommer jobba MINST 50% från 18 juni till slutet på augusti nere på Expert inne i Trollhättan så jag kommer också jobba en del, förhoppningsvis så mycket att jag inte har tid att sova! Har verkligen noll kronor på kontot just nu så behöver ju varenda krona jag kan få för att inte minst betala hyran, och har man tur kanske man kan roa sig nåt i sommar med!
På tal om jobb så har pappa fått heltidsjobb nu i sommar! Augusti ut ska han köra lastbil för Pågen. Han älskar att köra bil och prata med folk så detta jobbet passar han utmärkt!
Jag har dessutom startat ett nytt projekt med två kompisar, som vi är väldigt peppade för och som vi har smygstartat med men inte kommer offentliggöra än på ett par dagar. Mer info kommer så fort allt är klart för lansering!