Fullspäckad morgon!

Dagen började rätt segt, hade lite svårt att somna igår så man kände sig lite smått halvdöd imorse när man gick upp vid 07:30.
På morgonen så satt jag och letade lite jobb och hittade ett som jag faktiskt vill ha! Det är ett sällsynt tillfälle eftersom man mestadels söker arbeten som af tvingar på en, de vill väl ha bra statestik så man ska ju söka så många jobb som möjligt fast man kanske inte alltid vill ha dom eller ens är kvalificerad för det, men idag fanns ett som jag väldigt gärna vill ha! På en klädbutik som tydligen ska byggas i Karlstad snart, jag var bombsäker på att den redan fanns men tydligen inte, tjänsten var på halvtid men det ser jag inte som något problem alls!
Efter detta så drog jag iväg på lite fika med pappa, Persson och Borg och när vi var färdiga där så gick jag hem igen och jag har sedan dess lyssnat på musik och kollat på film. Det har varit en bra dag hittills så vi får hoppas att den fortsätter så!
Peace!