Helg full med film!

I fredags så bar det iväg till Byklevsfallet som är ett litet område i Vargön. Finns lite fin skog och ett litet vattenfall där som jag och pappa bestämde oss för att besöka och fota lite. Resultatet kan ni se här:

Efter detta så åkte vi hem till Madde Steen som ja skulle låna lite filmer av och det slutade också med att vi åt lunch på Mejeriet i Trollhättan, det blev en smarrig “Saga” vilket är i princip en grillad kycklingmacka med dip till. Det var en trevlig lunch med mycket skratt och skvaller!
Innan vi åkte till Madde dock så stannade vi till på Landsbergsliden så att jag fick fota det forsande vattnet vid portarna där under bron, resultatet ser ni här:

Sen när jag ätit lunch med Madde så bar det återigen iväg upp mot Värmland och flickvännen i Karlstad. Satte mig på tåget och kollade på ett par avsnitt av Vampire Diaries som jag har lagt in på iPaden. I och med detta så gick resan såklart ganska fort. Det var ett fullproppat tåg men jag lyckades få en sittplats så det var inga problem för min del.
Väl framme i Karlstad så möts jag av Sara och Madde Eriksson mig vid stationen och så drog vi iväg med bilen till en lokal pizzeria och köpte oss var sin pizza som vi skulle smaska i oss senare på kvällen, vi stannade dessutom på Nöjesbutiken och köpte oss lite godis inför den kommande filmkvällen!

Väl hemma hos Sara så åt vi pizza och slummade lite och sen va de dags att se på två av de filmerna som Madde Steen hade lånat mig, Resident Evil 1 & 2. Det är ju lite småläskiga fimler för de som är rädda för zombies så de blev ett par skik från tjejerna och Madde kramade på Saras nalle “Grå”, Sara kramade på mig och jag… fick nöja mig med att krama Maddes mobil som jag höll på att fixade under kvällen.
På lördagen så tog vi det lugnt, jag och Sara besökte hennes farmor och visade bilderna som jag hade tagit på Saras systerson Filips dop, vi stannade väl där strax över en timme och sen tog vi en promenad i det vackra höstvädret i Karlstad. Vi tittade på Resident Evil 3 och på kvällen så träffade vi Saras fastrar som var väldigt snälla och bjöd oss på mat i och med att det var våran 3-årsdag på söndagen. Efter en utsökt måltid och väldigt trevligt sällskap så gick jag och Sara vidare till Filmstaden där vi såg på Taken 2 som hade premiär i fredags. Nästan fullsatt biograf (2-3 platser lediga) och en mycket bra film! Lite mer utförlig recension kommer!

På söndagen så blev det inte speciellt mycket gjort, vi tog ytterligare en liten promenad, vi handlade lite mat och åt tacos till lunch, vi bakade dessutom en sockerkaka som vi bjöd Saras föräldrar på när de kom hem från sin weekend på ett Spa i Smögen.
På kvällen så tog jag tåget hem igen och p.g.a. fullbokad andraklass så åkte jag 2 timmar hem i mörkret i förstaklass dagen till ära! Kollade på ytterligare några avsnitt av Vampire Diaries och gjorde dagens goda gärning då jag lånade ut min iPhone-laddare till tjejen som satt mitt emot mig i kupén.

Kort och gott så har det varit en underbar helg där jag träffat mycket underbart folk, sett många bra filmer och ätit massvis med god mat!