Star Wars VII och varför jag inte är uppspelt över det

Disney har tagit fram pengapåsen och har köpt Lucasfilm för 4 miljarder dollar. Dessutom planerar Disney att göra en ny “Star Wars”-film som har arbetstiteln “Star Wars: Episode 7” och jag som ett väldigt starkt Star Wars-fan är inte det minsta upphetsad över detta, snarare förtvivlad.
De två trilogierna om Star Wars är sex av de bästa filmer jag någonsin sett! En sådan legendarisk filmserie som har inspirerat och följt med flera generationer av människor sedan 1977! Så magiskt att det pirrar i hela kroppen när man kollar på filmerna!
2005 kom Revenge of the Sith vilket var den sista filmen i den andra trilogin. och med alla sex filmer samlade så känner jag att nu är det fullbordat, det räcker här! Detta var perfekt!
2008 förstördes detta i mitt tycke med att det börjades göra helt animerade filmer (Star Wars: The Clone Wars). Varför förstöra det som finns? Vad är de som gör att detta är nödvändigt? Jo såklart så vill alla pumpa ut så mycket pengar som möjligt från Star Wars-märket.
Nu har som sagt Disney köpt Lucasfilm och de planerar att skapa ytterligare en trilogi. Men jag måste ju få undra: varför? Vad kan man ens sakna från slutet av Episod 6? Jag saknar INGENTING!

Vad är era reaktioner och åsikter om detta? Tänker ni som jag att det borde ha slutat 2005 med Episod 3 eller hoppas ni på att det kommer 6 filmer till?