Dag #6 på praktiken

Imorse va ja väldigt seg på att vakna till liv men ja drog mig upp ur sängen, fick i mig lite frukost och pep iväg till ICA för ytterligare en dags slit! 😉
Började med att jag och Mattias plockade upp Pågens bröd på hyllorna (går i pappas fotspår lite sådär 😉 ), och jag måste erkänna att man riktigt njuter när man börjar plocka med varma och goa Hönökakor! De är färskt bröd det!
Sen blev det lite jobb i mejerikylen med Markus, lite snack om foto och musik under tiden också vilket gjorde att tiden bara flög förbi!
Resten av tiden fram till lunch så bakade jag lite, matbröd, baguetter och lussekatter och la upp i butiken och jag blev så sugen på en vitlöksbaguette att jag köpte en och åt till lunch ihop med en plocksallad. De va mumma det! Blev lite lunch lunchumgänge med Mattias och Axel också.
Efter lunchen så va de kolonin som gällde, massvis med varor som skulle upp i hyllorna och när det var klart så skulle allt godis fyllas på och vid 17-tiden så stämplade jag ut och gick hem med trötta fötter!
Det har med andra ord varit en varierande och rolig dag!