Helgen med Alla Hjärtan

En helg full med känslor och upplevelser!
Fredagen började med att jag slutade lite tidigare från jobbet för att åka till Göteborg med Sara. Hennes tåg krånglade och blev försenat och ersättningsbussar sattes in och hon sa åt mig att dra före med mitt tåg och att vi skulle mötas i Göteborg. Ändamålet med kvällen var att vi skulle till Sticky Fingers i Göteborg för att kolla på ett av våra gemensamma favoritband Dead by April. Väl framme på stationen i Göteborg vid 19:00 satte jag mig för att vänta på hennes aningen försenade resa. Efter tre timmar på stationen träffade jag Götets skummaste rocker, Peter, som var snäll nog att hålla mig sällskap ytterligare en timme tills Sara ÄNTLIGEN kom fram efter sin resa på strax över sex timmar.
_RQP2081 as Smart Object-1 copy
Vi drog ut gemensamt och Peter var snäll nog att peka ut vilken spårvagn vi skulle ta. Men efter 10 minuters resa med den (där jag inte alls hade vart uppmärksam) så började jag ana ugglor i mossen och det visade sig att vi va på helt fel spårvagn så vi fick ju snällt hoppa av och byta til en annan som faktiskt tog oss i rätt färdriktning!
Äntligen framme på Sticky märkte vi att det trots våran fruktansvärda försening fortfarande var förbanden som spelade och att vi inte hade missat showen! Väl inne träffade jag Tessie vilket var väldigt längesen och såklart också riktigt roligt. Träffade också Pontus som jag utbytte hälsningsfraser med och sist men inte mist så träffade jag på Camilla och Olof (som var en ny bekantskap trots våra samtal via facebook) och dessa två hade, precis som jag, med sig sina kameror. Dead by April spelade i ca 35 minuter och jag försökte att fota så gott det gick i det dåliga ljuset som alltid är där och det vimlet som puttade mig till både höger och vänster konstant. Bandet gjorde en bra show och det var väldigt kul att få höra några av de nya låtarna live för första gången!
RobertQvistPhotography-4
RobertQvistPhotography-3
RobertQvistPhotography-2
RobertQvistPhotography-1
Efter spelningen tog vi ett par spårvagnar och bussar ut till Partille för att sova över hos Emrik och Jenny som var vänliga nog att låna ut ett par sovplatser till oss över natten. Dagen efter började med frukost och att jag och Emrik satt och pratade om företagande och lite framtida tankar om livet innan det var dags för mig och Sara att dra vidare på vårt helgäventyr.
Vi åkte tillbaka in till centrum och för att “fira” alla hjärtans-helgen så hade vi bokat en liten svit på First Hotel G mitt inne i stan. Vi skulle bo på 5:e våningen och när vi kom in på så var det rosenblad på sängen, skumpan var framplockad och badrockarna låg på sängen. Väldigt mysigt hotell och riktigt fint rum fick vi! Såklart också utrustad med en dyr minibar som alltid som vi inte rörde.
2014-02-15 15.49.16 copy
_RQP2592 as Smart Object-2 copy
På lördagskvällen tog vi en liten promenad runt i stan för att sedan gå tillbaka till hotellet för en liten bit mat på restaurangen medan vi satt och skrattade åt de stackars fiskarna i akvariet bredvid oss.
Söndagen spenderades på Nordstan i massvis med affärer och vi fick shoppat båda två. Jag fick mig en splirrans ny jeansjacka som ja velat ha ett bra tag eftersom min gamla börjar bli sliten.
Kort och gott kan man sammanfatta det så att helgen började i kaos för att fortsätta och bli helt underbar med nära och kära och mysig alla hjärtans-helgen med min underbara flickvän!