Gårdagen

Igår så blev det en sväng till trollhättan. Först buss till Vänersborg, stå där och vänta en stund och sen buss till thn. Pratade med sötnosen typ hela tiden så de va nice 🙂
Sen så mötte jag Kristian på drottningtorget och så gick vi till Max så ja fick käka lite. Han ville inte ha Max-mat så efter det så drog vi till Bombay så han fick äta lite med. Sen efter det så funderade vi lite på vart vi skulle dra för att fira att han har fyllt 20 och till slut blev de Lipz. Betydligt roligare att vara där när de är 20-gräns för de är inget gap och skrik som de är det när alla “jag är så cool och har fyllt 18” är där och skriker lungorna ur sig.
Sen efter ett litet tag så drog vi till Elefanten där hans klass hade klassfest och de va fullt ös med sång och gitarr och grejer så där trivdes jag^^ Sen vid kvart över två så blev de nattbussen hem vilket alltid är sjukt segt! Tar ca 45min så man typ dör av tristess.
Men de va en bra kväll!