En lång dag

Imorse så va tanken att ja skulle dra till Vänersborg och träna lite på Sportlife… Först och frömst så va ja tvungen att skotta för att ens komma ut på cykelvägen. Sen när ja väl kommit förbi det hindret så konstaterar jag att det faktiskt är snöstorm, vilket innebär att jag antagligen kommer få stå och frysa länge och vänta på en grovt försenad buss… till slut så tog förnuftet överhand över envisheten och ja gick hem igen, träna kan ja göra nån annan dag när de är bättre väder^^
Och eftersom det inte blev nån träning idag så fick ja ett stolleryck och började ställa i ordning min cd-hylla som bara har vart totalt kaos. plockade ut ALLTING, kollade igenom vad som fanns, la alla artisters skivor tillsammans så dom inte va utspridda, kastade gamla brända skivor ställde alla tomma fodral på en egen hylla osv…
Man hittar ganska mycket gammal skit som man inte sett/rört/hört på många år. Ganska roligt faktiskt att se vad man lyssnade på, mycket känner man att ja de hade ju sin charm, en del skäms man bara över att se i hyllan haha
Hittade bl.a. en dvd med en film från våran gamla videokamera. filmen är från Hökensås -93, de va asså ett tag sen xD ja sitter i gräset och filosoferar med Johan Dahlberg (bilden), ligger i gräset och sjunger, sitter i en sluttning helt svart av jord xD kul att se men ack så pinsamt om nån annan skulle se de haha
Jag och Johan i Hökensås, 1993
Sen har jag också beställt en bok på nätet =) Scott Kelbys: Digitalfotografi, Tredje delen Lär dig yrkesfotografernas hemligheter Har dom två första delarna hemma och jag älskar dom så denna har vart efterlängtad bara de att pengarna tryter men de skiter ja i för tillfället xD Med lite tur så kan ja få hem boken på fredag annars blir de nog på måndag
bok