4 månader

I fredags kom älsklingen hit då efter en lång praktikvecka. Vi gjorde lite varma mackor och så la vi oss och kollade på film men hon va så trött så vi stängde av efter ett tag och la oss och sov istället.
På lördag när vi vaknade så hade mor och far åkt till danmark för att fira min gammelfarfar som fyllde 90 år. Gubben börjar bli gammal^^ Under dagen så latade vi oss, lyssnade på musik, myste och bakade en sockerkaka (som blev lite smått misslyckad men kul hade vi ändå), sen efter en liten powernap så gick vi till pizzerian och satte oss och käkade och satt och pratade, de va trevligt =)
Sen så gick vi hem och gjorde iordning lite godis och dip och grejer och så satte vi oss och kollade på Léon och Space Chimps.
På söndagen så va de våran månadsdag, i detta fallet 4 månader, så ja smög ner och gjorde lite rostat bröd och oboy och så satte ja allt på en bricka med ett litet ljus och så fick hon frukost på sängen och de tror ja va uppskattat^^
Resten av dagen va mest massa mys, vi orkade inte göra nåt speciellt. Ja fick en liten nalle av henne som ja döpte till Bill den va jättesöt 🙂 sen till slut så va hon tvungen att åka hem… de sög verkligen…
Men de va en helt fantastisk helg med dig älskling, saknar dig så <3