Spotify Premium

Den 1 maj i år så begränsade Spotify sin gratis-tjänst. I korta drag innebär förändringarna att användare av Spotify Free/Open efter de första sex månaderna endast kommer att kunna använda Spotify 10 timmar i månaden. En annan begränsning man inför är att man endast kommer att kunna lyssna på samma låt gratis fem gånger, om det är för alltid eller per månad framgick inte av pressmeddelandet men jag antar att det också gällde per månad.
Jag som lyssnar väldigt mycket på musik upptäckte att mina 10 timmar var helt borta redan efter 2-3 dagar. Ekonomin är väl inte den bästa om man säger så men för 99kr/mån får man Spotify Premium vilket innebär: hur många timmar som helst, bättre ljudkvalitet eftersom de är 320kbs, man kan göra offline-spellistor vilket gör att man kan lyssna på sina låtar även om internetkopplingen skulle försvinna, och sist men inte minst så kan man lyssna via sin telefon.
99kr/mån innebär 2 öl på krogen, en pizza och två drickor eller nåt liknande så det är ju inte hela världen tycker jag, inte med tanke på vad man får för det. Så härom dagen så beslutade jag mig för att införskaffa detta och det har jag inte ångrat en minut sen dess!
Ett gratis alternativ för dom som inte vill betala är ju Grooveshark som i princip är Spotify fast med den skillnaden att det inte är ett program man kör musiken genom utan det är istället sin webläsare.
Vad tycker ni? Spotify Free/Open, Spotify Premium, Grooveshark, eller köpa plattorna?