Ny portfolio

När jag uppdaterade min hemsida med en ny design så totalt DOG min portfolio av någon anledning. Lightbox funkade inte och när jag försökte konvertera allt till Fancybox så funkade det inte heller.

Så då som en nödlösning så la ja in en flash-portfolio som ja hade filat på ett tag. Dock tycker jag själv när jag kollar igenom den att den är ganska seg, upplevde ni andra det också?

Därför så satte jag mig igår eftermiddags när jag hade tråkigt och pillade ihop en helt ny fristående portfolio, som funkar helt perfekt, bortsett från att den öppnas på en helt ny sida och inte är integrerad i hemsidan. Men å andra sidan beter sig ju flash-versionen på exakt samma sätt på den punkten så där är det ju ingen skillnad.

Nåt som saknas?
Nån bugg?
Nåt jobbigt?

Kom med kritik så att det blir en så bra upplevelse som möjligt för er att kolla på mina bilder!