Iron what?!

Iron fucking Maiden, that’s what!
Va på Maiden igår på Ullevi med Ohlsson, vi drog vid strax före 10 på morgonen och vi fick könummer 273-274 av 500 som fick garanterade platser i första ståplatserna.
Låter väl inte så värst bra men nummer spelade ingen större roll asså. Väl inne så hamnade jag bredvid en tjej som hade nummer 72 liksom^^
Va iallafall en grym dag! På tok för mycket väntade och stå stilla hela tiden men de va de ju självklart värt! Dåligt drag på Graveyeard, bra drag under Sabaton och legendariskt jävla tryck under Maiden! Folk nära oss svimmade, va nära att spy i folkmassorna osv men det är väl det som är hårdrock?
To be honest så va de bättre tryck 2008 när dom va där… dock kan ju det bero på att dom körde låtar som va 20-30 år gamla som alla kan utantill, nu va de en del nya låtar som folk inte har lärt sig än så då är de ju svårt att hänga med i texten. Men dom körde ju Running Free, Blood Brothers, the Trooper, Number of the Beast och många andra sköna klassiker så det va riktigt grymt tycker jag! (och många med mig verkar det som 😉 )
Stod först på 3e raden precis i mitten av scenen men sen så trängdes alla idioter mer och mer och Ohlsson mådde inget vidare bland allt det där så vi backade en bit där va de lugnare. Men fortfarande bättre än att sitta på läktaren liksom så jag klagar inte ett dugg!

Bild 1. Detta va ett gäng Uppsala-bor som vi träffade ute på stan och satt och snackade lite med. Dom kallade sig själva för UFA. Unga Fräsha Alkisar.

Bild 2. Området där “vip”-ståplatserna stod och väntade. Här stod vi från 13:00 – 17:00 då va de insläpp

Bild 3. Graveyeard lirade gött

Bild 4. Och det gjorde Sabaton också!

Bild 5. Fullt ös när Maiden kom in på scenen!

Bild 6. Maiden, Maiden, Maiden!!!