Fallens Dagar och Fotomodeller

Yes då var “Fallens Dagar”-helgen över då! Det har inte vart en lugn stund kan jag lova, full fart!
I torsdags så drog jag ut på krogen med Madde. Vi drog till Backstage så hon tog min BS-oskuld där! Första gången jag var där med andra ord och stället va helt okej! Billig öl, sjukt bra musik men lite väl litet egentligen, blev väldigt fort trångt tyvärr.
I fredags så va de party hemma hos mig och då kom Madde och Victoria, Dennis och Bea, Daniel, Robin och Tomas. Från brålandagänget kom Brolle, Rebecka och Jonna. Sen när vi alla va ute en sväng träffade vi lite kompisar till Madde som också fick komma in. Marcus och jag satt stor del i köket och spelade gitarr och sjöng lite, mycket trevligt!
I lördags så hade ja en minimini-fest här. Jag Emrik, Jenny och Thudor blev det! Senare på kvällen kom Persson med flickvän och 2 vänninor förbi också.
Igår så ringde klockan 05:30 och då kom Jessica och hämtade mig. Vi drog och hämtade Emelie på Överby och sen susade vi iväg till Scandic Billingen i Skövde. Där så hade vi hyrt ett stort konferensrum och plåtade “Modell för den dag” med ElitPhoto som jag då anlitades av. 14 timmars arbete resulterade i ca 2500 bilder på diverse personer som kom för att bli sminkade och fotade!
Det var en väldigt väldigt lång dag med väldigt lite mat och vatten, mycket värme från blixtarna och personerna i rummet, en hel del stress och lite problem med blixtsynken men annars en mycket lärorik och rolig dag! Älskar ju att möta folk så detta passar mig fint haha