5 fotoprylar jag önskar att jag hade

Jag har nu suttit en stund och gjort en lite mer utförlig info om mig själv om ni kollar i menyn på “om Robert”. Lade bl.a. till 5 fotoprylar jag önskar att jag hade. Det är inte i någon som helst speciell ordning men detta är de 5 sakerna som jag önskar allra mest att jag hade i min utrustning
1. Nikon AF-S 24-70/2,8 G ED
2. Nikon AF-S 70-200/2,8G IF-ED VR II
3. Hähnel Giga T Pro (Trådlös fjärrkontroll)
4. BlackRapid RS-4 CLASSIC eller RS-5 CARGO (axelrem till kameran)
5. Nikon EN-EL3e (extrabatteri till kameran)
Om jag skulle få ett 24-70 så skulle jag genast göra mig av med mitt Sigma 18-50. Bättre optik och dessutom lite mer användbart eftersom de är lite mer zoom på det hela.
Om jag skulle få ett 70-200 så skulle jag sälja mitt Tamron 70-200. Exakt samma objektiv i grund och botten med den skillnaden att original självklart är att föredra.
Fjärrutlösaren vill jag ha eftersom min förra totalförstördes i höstas under en fotosession. Väldigt bra att ha på natten, eller vid HDR-foto som jag är väldigt sugen att börja på allvar med.
Axelremmarna från BlackRapid (någon av dom, självklart inte båda) skulle jag vilja ha för att kunna bära kameran mer bekvämt. Dessa kameraremmar är mer användbara och mer bekväma än den standardremmen som följer med kameran
Batteriet talar nog för sig självt, har inget extrabatteri i nuläget och man vet aldrig när det kan komma till hands.