Dagens release: Lightroom 4!

Yes då va den stora dagen kommen!

Adobe Lightroom 4 är nu officiellt släppt och för er som missat allting så kommer programmet med ett gäng nya funktioner. Vissa av er kanske har kört betan ett tag och vet allt men här är en snabb genomgång för er som inte har en aning om vad ja snackar om

Vissa reglage har gjorts om, flyttats och ändrats. Bl.a. så har Fill Light och Recovery försvunnit och ersatts av Highlights och Shadows, allt är mycket mer uppenbart och man drar utan att egentligen tänka. Dock så drar man ofta Shadows (Fill Light) åt fel håll av gammal vana

Man kan nu få fram en karta på vart alla bilder är tagna, såklart om man har använt en GPS-enhet till kameran eller har det i sin telefon.

Man kan även göra fotobäcker som antingen kan beställas hem till brevlådan direkt från programmet eller sparas på datorn som en PDF-fil, väldigt rolig grej tycker jag!

Men de bästa av allt måste ju nästan vara att dom även har sänkt priset på programmet nåt så fruktansvärt! från 299 dollar till 149 dollar! Detta blir i svenska kronog 1 225 rikstaler… köp, köp, köp!