En fotodag som slutade med inbrott

Ja detta har varit en väldigt omtumlande dag må jag säga!
Runt tvåtiden så kom Joella, Josefine och Blubb i bilen och plockade upp mig. Vi drog oss bort till slussarna i Trollhättan för en liten promenad runt i området och för att fota lite. Blev väl inte sådär superinspirerad av omgivningen idag men tror allt att de blev nån bild som är okej i alla fall!
Efter detta så åkte vi in igen till stan och satte oss på Max för att käka lite gott och efter det så blev jag och Josefine väldigt sugna på glass så vi tvingade med dom andra in på ICA och köpte det. När vi kom ut ur ICA så hör ja bara Joella skrika till och springa ut.
När vi möter henne vid bilen igen så visar det sig att hon har lyckats låsa in bilnyckeln i bakluckan. Bilen i fråga är en SAAB 95a av senaste årets modell… vilket såklart innebär elektroniska lås överallt. Joella fick panik och ringde sina föräldrar som är utomlands, det visade sig att det fanns en reservnyckel… i deras hus i Lilla Edet, problemet var bara hur man skulle ta sig dit och ta sig in, husnyckeln var på samma nyckelknippa som bilnyckeln.
Till slut fick hon tag på sin morfar som lyckligtvis hade reservnyckel till huset. Han åkte dit och leta där föräldrarna sa att bilnyckeln låg men utan resultat. Han åkte då till Trollhättan, plockade upp Joella och åkte tillbaka. Dom hittar ingen nyckel trots att dom river ner halva huset efter den.
Under tiden så har vi andra stått i THN mellan 16:45-19:00 och frusit rumporna av oss, jag bodde ju i närheten så jag hämtade en filt och varm oboy så vi kunde värma oss. Va rätt mysigt ändå haha. Anledningen till att vi satt kvar och frös var för att träffa eventuell P-vakt och förklara läget för att förhoppningsvis slippa böter.
Runt 19:30 kommer Joella med hennes morfar tillbaka uatn någon nyckel. Vi börjar ringa runt till nummerupplysningar för att få tag på nummer till någon sorts SAAB-jour som kan hjälpa till. Till slut när klockan precis slår 20:00 kommer en Assistans-bil med två killar i. Dom grejar i ca 5 minuter och till slut så lyckas dom få upp förardörren, vilket såklart gör det möjligt att öppna bagagen och plocka fram nyckeln.
I bagagen låg min kamera, Joellas kamera, Josefines dator och skolböcker och Blubbs dator och kamera… Pretty much ALLT vi hade med oss under dagen med andra ord.
Så allt löste sig till slut men det var förbannat kallt under de senaste timmarna på kvällen måste jag säga! Men trots förfrusna kroppsdelar så var det en väldigt trevlig dag med tjejerna! De får vi göra om snart tycker jag, fast då ska ja se till att Joella har bilnyckeln på sig!