Konsert: Hammerfall @ Nöjesfabriken, Karlstad

Det tredje och sista fotojobbet jag gjorde åt Twist Magazine innan sidan la ner helt var Hammerfall när de spelade på Nöjesfabriken i Karlstad. Jag har lyssnat på Hammerfall sedan unga dar så detta var väldigt kul att för första gången få se OCH fotografera bandet live. Även denna spelningen var på den lilla scenen på arenan i Karlstad men med ett bra drag och sköna låtar i setlisten så märkte man inte av detta!

De första som händer när jag går igenom dörren är att jag träffar Josefine, väldigt rolig slump. Hon va där med pojkvännen David för att stå och rocka lite till Hammerfalls toner.

Oturligt nog så hade den som skrivit tider på biljetter och internet och grejer skrivit 21:00 och jag som alltid ser till att vara i tid var ju såklart där strax efter 20:30. Dock fick jag reda på att spelningen inte skulle börja förrän vid 23:00, lite segt att vänta faktiskt, men vad gör man inte för att få fota HF? haha

Va en skön spelning och jag fotade de tre första låtarna från diket ihop med 2 eller 3 andra stillbildsfotografer och en som filmade allting, och med tanke på att dom hade valt den lilla scenen på Nöjes så va de ganska trångt, men de gick fint, bra kommunikation mellan oss när vi ville gå förbi varandra osv så de va kanon! Resten av fotande sdette från andra delar av lokalen, skönt att jag tog med mig mitt 70-200. Det behövdes på lite längre håll.

Fick iallafall ca 600 bilder på den halvtimmen jag plåtade så jag börjar nästan känna att jag borde skaffa nåt större än 8Gb-minneskort haha
Här nedanför får ni kika på lite personliga favoriter från kvällen