Konsert: Top Cats & Sundal Rock Orchestra

I lördags var det spelning i Brålanda Sporthall med Sundal Rock Orchestra, Top Cats, Sandra Zackrisson, Erica Larsson & Johan Wilson.
Åkte dit med mor, far och Sara. När ja kom dit så var det första man såg en stor lapp på dörren där det stod “SLUTSÅLT!”. 450 besökare hade samlats för att lyssna på detta fantastiska mästerverk.

Kvällen inleddes med den instrumentala låten ‘World of Warcraft’ och efter detta så var det Sandras, Ericas och Johans tur att briljera med sina grymma halsar.

Låtar som framfördes var bl.a. ‘När vindarna viskar mitt namn’ Tommy Körbergs ‘Anthem’ och ‘Himlen är oskyldigt blå’ framförda av Johan. Killen har ingen dålig pipa asså!

Erica tog i för kung och fosterland och framförde ‘I will survive’, ‘Not a sinner nor a saint’ och ‘Fly me to the moon’ helt klockrent! Vilken power!

Sandra sjöng ‘Who wants to live forever’ och ‘All by myself’ vilket är två av mina favoritballader och jag rös från nacken och ner så det var lite svårt att ta kort och inte bara sätta sig och njuta!

Sedan så blev de lite paus och Top Cats tog plats på scenen tillsammans med Erica och Sandra som agerade kör. Dom körde bl.a. ‘Heartache’, ‘Baby Doll’ och ‘Red Light Spells Danger’. De va ett riktigt bra framträdande som fick publiken att stå upp och skrika sig till låten ‘Baby Doll’ en extra gång!
Svetten rann och dånet från publiken tryckte på! De va en riktigt härlig kväll!

Jag är ju hyfsat van att fota spelningar men detta var väldigt annorlunda. Jag är van vid att stå i ett fotodike som är 4 x 0,5m stort och dela på den platsen med 1-4 andra fotografer… Nu hade jag en hel sporthall att röra mig fritt i Vilket var väldigt ovanligt! Dessutom så fick jag fota hela kvällen (2,5 timmar ungefär) och inte bara de tre första låtarna. Men jag vande mig fort och ljuset kunde inte ha varit bättre! På de hårdrocksspelningarna jag är van vid så får man skatta sig lycklig om sångaren har en vit spotlight på sig och inte en starkt röd som förstör alla färger i bilden, här hade ALLA vitt ljus på sig (men även färgade lampor runt om) så det var väldigt tacksamt att fota.