The Facebook Portrait Project

Tanja Hollander hade 626 vänner på Facebook för två år sedan. Så bestämde hon sig för att åk till var och en av dessa och fota ett porträtt av varje person i deras hem för att sedan samla alla bilder på en hemsida. Vid varje kort så står lite info om personen och deras relation till Tanja.
Hittills har hon avslutat ungefär en tredjedel av porträtten, och planerar att fortsätta arbeta med projektet tills hennes vänlista är helt fotograferad.
“The Facebook Portrait Project” hittar ni här
Det skulle faktiskt vara väldigt roligt att göra detta. Man skulle bli väldigt berest minst sagt! Jag har totalt 479 facebookvänner i Skåne, Dalarna, Norrland, Östergötland, Stockholm… och allt där emellan! Dessutom ett par i USA. Man kanske skulle spara ihop pengar för att fullfölja detta projektet?