Konsert: Amanda Jenssen @ Fallens Dagar

Efter Moony Dour så va de dags för Amanda Jenssen att inta scenen, denna gången var det lite mer folk i publiken och i lite lägre åldrar dessutom. Till skillnad mot Moony’s spelning så var jag nu inte ensam i fotodiket utan ytterligare ett par fotografer hade hittat dit.

Allt började med att hon kom ut i nån svart hatt som dessutom täckte ansiktet vilket var väldigt störande från en fotografs synvinkel. Från publiken sett var det säkert inget problem men att fota ett heltäckt ansikte på en artist är lagom enkelt kan jag meddela! Som tur var så tog hon snabbt av sig den och då blev det genast enklare att fota henne. Kan inte säga att jag tidigare lyssnat på henne som artist direkt men kände igen nån låt hon spelade och bandet som körde elgitarr, ståbas och blåsinstrument gjorde det hela rätt mäktigt from time to time.