Konsert: Loreen @ Fallens Dagar

Efter att Amanda gick av scenen så fylldes Drottningtorget över bristningsgränsen för snart var det dags för Loreen att gå in på scenen och göra så hela Trollhättan dånade!

Torget fylldes, i träden satt barn och på sina föräldrars axlar satt andra. Folk stod på gatorna runt torget och de som bodde i husen intill satt i sina fönster för att försöka få en glimt av tjejen som kammade hem storvinsten åt Sverige i ESC.

Som fotograf kan jag säga att hon är en svår artist att fota för hon hoppade runt som en liten tok och viftade med armar, ben och håret flög runt som i en stormvind med Carola. Trots detta så var det ren och skär njutning att få stå i fotodiket och plåta denna friska fläkt med den dunkande musiken i bakgrunden.

Hennes sommarturné som hon är ute på nu heter “Prelude – 30 minutes with Loreen”, vilket med andra ord betyder att det är en väldigt kort show för att visa vad som väntar i höst då hon släpper sin skiva.

Och när halvtimmen börjar och hon hoppar in på scenen (30 minuter försenad) så brister hela Drottningtorget i jubel och vrål och man skulle kunna tro att det var Bruce Springsteen som just tittat fram från kulisserna på Ullevi. Jag fick fota tre låtar vilket jag verkligen tycker är tråkigt då detta innebar att jag inte fick stå i diket under Euphoria som är avslutningsnummer. Maken till ljusshow har nog Trollhättan aldrig sett! Trots att man står i diket under tidspress för att få några bra bilder på några få låtar så stannade jag allt upp ett par gånger enbart för att suga in atmosfären!
Magisk afton!