Jag leder the Worldwide Photo Walk


Hej allesammans!
Jag är väldigt uppspelat nu! Jag har blivit antagen som ledare för Worldwide Photo Walk i Trollhättan! Detta innebär att jag den 13 Oktober kommer att leda en grupp med människor runt i Trollhättan för att umgås och fota allt vi ser i ca 2 timmar för att sedan sätta oss ner på ett fik eller restaurang för att äta, visa de bilderna vi fick och bara umgås. Att delta och följa med är givetvis helt gratis så det skulle vara väldigt kul om just DU skulle vilja följa med mig runt på denna utflykt. Om jag fångade ditt intresse så kan du hoppa in på länken här under som tar dig till min Photo Walk, registrera ett konto genom att klicka på “Join ths Photo Walk” och vara med.
Efter att dagen är slut så kommer alla att kunna ladda upp bilder på samma sida för att sedan vara med i en tävling och ha chansen att vinna fina priser för bäst bild. Totalt finns det 50st platser och när det är uppfyllt så är det helt enkelt slut så vänta inte för länge med att tänka!
Hoppas vi ses lördagen den 13e oktober!
Ha de fint så länge!