Uppdatering på min Photo Walk!

Nu har jag uppdaterat Photo Walk-sidan med info om rutten vi kommer gå och dessutom lagt ut en karta, check it out!
————————————————————-
ORIGINAL-INLÄGG
————————————————————-
Hej allesammans!
Jag är väldigt uppspelt nu! Jag har blivit antagen som ledare för Worldwide Photo Walk i Trollhättan! Detta innebär att jag den 13 Oktober kommer att leda en grupp med människor runt i Trollhättan för att umgås och fota allt vi ser i ca 2 timmar för att sedan sätta oss ner på ett fik eller restaurang för att äta, visa de bilderna vi fick och bara umgås. Att delta i utflykten är givetvis helt gratis så det skulle vara väldigt kul om just DU skulle vilja följa med mig runt på denna utflykt. Efter att dagen är slut så kommer alla att kunna ladda upp bilder på en sida för att sedan vara med i en tävling och ha chansen att vinna fina priser för bästa bild. Totalt finns det 50st platser och när det är uppfyllt så är det helt enkelt slut så vänta inte för länge med att tänka!
Om jag fångade ditt intresse så kan du hoppa in på länken här bredvid som tar dig till min Photo Walk, registrera ett konto genom att klicka på “Join ths Photo Walk” och vara med.


Hoppas vi ses lördagen den 13e oktober!
Ha de fint så länge!
Ytterligare instruktioner för ditt registrerade konto:
Efter att du registrerat ett konto och anmält dig till min Photo Walk så kommer du kunna ta del av all information om exakt tidpunkt, mötesplats och matställe efter utflykten.
Du kommer dessutom kunna skriva och samtala med de andra deltagarna eller ställa frågor ang. dagen.
Du kommer slutligen kunna ladda upp bilder efter att dagen är slut för att ha chansen att vinna fina priser.