Konsert: DJ SASH @ We Love the 90s

I fredags var jag på “Sveriges största högstadiedisco” som Markoolio så vackert kallade det. Också känt som We Love the 90s. E-Type, Snap!, Haddaway, DJ Sash!, La Cream & Dr Bombay var det som denna kvällen skulle ta oss tillbaka 15-20 år i tiden för att uppleva den bästa musiken som fanns under min egen barndom. Dessutom uppträdde kvällens värd/programledare och mellanakt Markoolio med några av sina klassiker också!

Näste man på scenen var DJ SASH och under hans halvtimme långa framträdande så tog vi fotografer mer eller mindre en paus, man får snabbt alla bilder man KAN få på en kille som står bakom ett bord vilket resulterar i att man endast kan se hans huvud och kanske hals om man har lite tur. Dock så är ju hans musik klockren och publiken röjde som bara den så det var absolut inget dåligt framträdande bara för att det var tråkigt att fota.