Konsert: E-Type @ We Love the 90s

I fredags var jag på “Sveriges största högstadiedisco” som Markoolio så vackert kallade det. Också känt som We Love the 90s. E-Type, Snap!, Haddaway, DJ Sash!, La Cream & Dr Bombay var det som denna kvällen skulle ta oss tillbaka 15-20 år i tiden för att uppleva den bästa musiken som fanns under min egen barndom. Dessutom uppträdde kvällens värd/programledare och mellanakt Markoolio med några av sina klassiker också!

Slutligen på kvällen var det dags för den långhåriga vikingaälskaren att ta steget ut på scenen, detta var höjdpunkten på´min kväll! Efter att ha vart min idol sedan barnsben när man för första gången hörde “This is the Way” på “Made in Sweden”-plattan så var det denna artist som jag såg fram emot mest på hela kvällen och han gjorde mig inte besviken! Härligt dunk, underbar pyroteknik, scennärvaro och publikkärlek! Skulle gissa på att han var nere vid publiken minst lika mycket som han var uppe på scenen! Han kramades, gjorde high five, lät folk sjunga i micken och delade ut öl efter att ha genomfört en ålderskontroll för att se till att ingen minderårig drack. Som tack fick han flertalet BH’s uppkastade på scenen som han glatt visade upp och tog emot! Tyvärr så tog mina minneskort slut vid slutet mot hans framträdande så att fota allt var en omöjlighet, men då fick man ju å andra sidan stå och njuta av hans fantastiskt medryckande dansmusik istället! Det är SÅHÄR en artist ska vara!