Konsert: La Cream @ We Love the 90s

I fredags var jag på “Sveriges största högstadiedisco” som Markoolio så vackert kallade det. Också känt som We Love the 90s. E-Type, Snap!, Haddaway, DJ Sash!, La Cream & Dr Bombay var det som denna kvällen skulle ta oss tillbaka 15-20 år i tiden för att uppleva den bästa musiken som fanns under min egen barndom. Dessutom uppträdde kvällens värd/programledare och mellanakt Markoolio med några av sina klassiker också!

La Cream var det första bandet ut på scenen, röken efter pyron och rökmaskinen efter Markoolios entré låg fortfarande i luften och till råga på allt så körde de ett platt rött ljus genom större delen av sitt framträdande, vilket tillsammans är en mardröm för fotografer, enda räddningen är att göra bilderna svartvita, och inte ens då är de säkert att det blir bra. Sista låtarna kom det dock lite fler färger, mestadels grönt så då blev det lite lättare att få en bra bild på gänget på scenen!

Trots detta så var det ett bra framträdande med go musik och härlig energi på scenen! Vi svenskar kan vara stolta över att ha denna artist att glänsa med i euro-scenen!