We Love the 90s, Scandinavium, Göteborg

I fredags var jag på “Sveriges största högstadiedisco” som Markoolio så vackert kallade det. E-Type, Snap!, Haddaway, DJ Sash!, La Cream & Dr Bombay var det som denna kvällen skulle ta oss tillbaka 15-20 år i tiden för att uppleva den bästa musiken som fanns under min egen barndom. Dessutom uppträdde kvällens värd/programledare och mellanakt Markoolio med några av sina klassiker också!
Bilder och tankar om varje artist kommer i separata inlägg men i allmänhet så var det en riktigt härlig kväll! Underbar musik från barndomen och människorna på plats var taggade till tusen! Öl hittade man i de flestas händer, laserstrålar och lysstavar/armband brydde de flestas kroppar, i taket hittade vi såklart discokulan som snurrade och kastade sitt ljus över hela lokalen och alla var på ett underbart humör!“We Love The 90s är Europas största 90 tals turnè som kördes första gången i Norge under April 2011. Än så länge har över 55 000 partyglade Norrbaggar sett showen som nu äntlingen kommer till Sverige. Med 90 talets största artister, flashback videos och en gigantisk ljus, pyro och laserproduktion är detta en fest du inte vill missa. Vi lover dig en oförglömlig kväll oavsett om du går med din flickvän, tjej, mor, bästa vänner eller dina gamla klasskompisar. We Love The 90s är showen som ger dig alla minnen från årtiondet som gett dig det bästa av det bästa… Och det värsta av det värsta.
Välkommen in i vår tidsmaskin.”