Artister jag vill fota!

Alla gör listor nu för tiden så det är väl bäst att göra en jag med så jag inte hamnar allt för mycket efter 😉 Oftast när folk gör listor så är det antingen top 5 eller top 10, som alla vet så är jag lite udda och vill inte vara som alla andra så idag kör vi en Top 12! Följande lista innehåller de 12 artister som jag i skrivande stund helst skulle vilja fotografera, för enkelhetens skull har jag också skrivit ner dom i bokstavsordning eftersom det är väldigt svårt att säga vilket jag HELST vill fota.
– Bon Jovi
– Dead by April (2009-09-25) / (2012-12-28)
– Eric Clapton
– Europe
– In Flames
– Iron Maiden
– Mark Knopfler
– Metallica
– Nightwish
– Sabaton (2012-12-22)
– Takida
– TOTO
Blandad populärrock med 80-talsmetal och gamla gitarrlegender, detta är min dröm! I alla fall en av dom!