Help me be a good teacher!

Jag har fått förfrågan att hålla i dels en grundkurs i foto och dels en grundkurs i Photoshop. Nu ber jag om hjälp för att utforma dessa kurser!
Vad inom foto vill folk lära sig?
Vad inom Photoshop vill folk lära sig?
Sprid runt detta till era vänner som ni vet vill lära sig så att jag kan få många bra frågor som jag kan lägga in och svara på i kurserna, det kan vara precis vad som helst inom ämnena!
Jag kan mycket både på nybörjarnivå och mer avancerat men det skulle vara mycket lättare att utforma om jag vet vad som är eftertraktat. Så kom med era kommentarer här och hjälp mig göra ett bra jobb!
Tack på förhand!
———————————————————–
I’ve been asked to teach a basic course about photography and a basic course about Photoshop. Now, I ask for help in designing these courses!
What do you want to learn?
Spread this link around to your friends that you know would like to learn about photography and Photoshop so that I can get a lot of good questions that I can use in the courses, it can be just about anything!
I know a lot of stuff that I could use that are both basic stuff and more advanced techniques but I want to know what YOU would like me to teach you guys!
So come with your comments here and help me do a good job!
Thanks!