Snart kan Instagram sno våra bilder till reklam m.m.

instagram
Instagram gick i dagarna ut med de nya reglerna som gäller enligt deras Terms of Service och som kommer börja gälla från den 16 Januari 2013. Många är upprörda och arga, vissa kunde inte bry sig mindre.

“Some or all of the service may be supported by advertising revenue. To help us deliver interesting paid or sponsored content or promotions, you agree that a business or other entity may pay us to display your username, likeness, photos (along with any associated metadata) and/or actions you take, in connection with paid or sponsored content or promotions, without any compensation to you.”

Vilket i princip innebär att de nu är samma sak för Instagram som för Facebook. Företaget kan sälja din bild så att den hamnar på ett flingpaket nånstans i Korea om dom vill och du får inte en krona för det.
När detta gick ut så blev många jätterädda ch raderade sina konton direkt, personligen så ser jag ingen som helst anledning till detta. Hur stor är risken att dom skulle ta en av mina lunchbilder till nåt sånt liksom? Jag känner inga problem att lägga ut bilder på mig själv, mina kompisar eller mitt barn om jag hade haft det.

Hur tänker ni om detta? Är ni rädda eller kan ni precis som jag inte bry er mindre?