The 365 Project

Ett väldigt populärt “event” bland fotografer som jag inte tänker ta del av och jag hade nu tänkt förklara varför eftersom en del är nyfikna på detta.
Till en början så går detta projektet ut på, för er som inte vet, att man tar en bild om dagen, varenda dag, hela året och lägger upp så att alla får se.
Samtidigt som man tvingas att gå ut och fota varje dag vilket självklart kan vara bra för att kunna tänka på nya sätt och släppa lös sin fantasi så TVINGAS man ju faktiskt att göra det, det finns inget 360 Project bara för att man har vart trött eller slö i soffan hemma utan det är ju antingen eller som gäller! (Man kan givetvis fota inomhus i sin bostad också men till slut så borde man få slut på intressanta motiv).
Största nackdelen med detta tvånget är ju att man måste lägga upp en bild även om man inte tagit en jättecool bild den dagen, det kanske slutar med en bild på ett cementgolv och hur kul är det att se? Och framför allt, vad säger det om dig som fotograf? Att du är bra på att ta bilder på ett golv? Nej ska man lägga upp bilder så ska det ju vara bilder som man själv gillar och vill visa upp, inte för att man känner att man måste!
Detta är min anledning till att inte gå med i detta världsomfattande projekt, vad tycker ni andra om detta? Hiss eller Diss?