2012: En sammanfattning

2012 är slut och jag har hunnit med att fota runt 30 artister utspritt på ca 15 dagar detta året. Det har varit allt från hårdrock på puben till piano på gräsplanen och vidare till eurodisco på stora arenan och jag hoppas att 2013 blir minst lika roligt med fler utmaningar med större namn och större arenor!
Men för att sammanfatta detta året så kommer här mina 10 favoritbilder från året som gått i ingen som helst ordning!

Sandra Zackrisson - Brålanda Sporthall, Brålanda
Sandra Zackrisson på scen med Sundal Rock Orchestra & Top Cats i Brålanda Sporthall. Ljusmässigt sett är det inte en så värst spännande bild men den visar power och ett jävlar enamma från en tjej som verkligen kan ta i för kung och fosterland!
The Scams, Backstage Rockbar, Trollhättan
En stökig rockbar, långhåriga rockers och många liter svett, de va en skön kväll när The Scams besökte Trollhättan!
Loreen - Fallens Dagar, Trollhättan
Loreen visar sin kärlek för Trollhättan under Fallens Dagar
Timbuktu - Fallens Dagar, Trollhättan
Jobbigaste artisten att fota denna sommar, Timbuktu står sällan still och även dagens digitala kameror har problem att låsa fast fokus den lilla microsekunden han väl gör det. Han fyllde Drottningtorget och det var en väldigt lyckad fotokväll trots allt!
Haddaway - We Love the 90s, Scandinavium
Haddaways körsångerska var nog den under We Love the 90’s som bjöd på flest poser under hela kvällen och det var dessutom den spelningen under kvällen som hade bäst ljus.
Symphony with Stars, Råda Kyrka
Power! Det är så jag skulle beskriva Danny‘s framträdande i Göteborg. Jag har många liknande bilder där man ser ren och skär kraft och koncentration från honom!
Pain - Nöjesfabriken, Karlstad
Pain på Nöjesfabriken, sköna killar som röjde och lirade go musik och denna kvällen är en av de bästa upplevelsemässigt för mig under hela året!
Sabaton - Nöjesfabriken, Karlstad
Snowy agerar Sabatons trummis under denna turnén och detta är en av mina all time favoritbilder! Så jäkla nöjd med den att jag inte vet vad ska säga mer än GRYMT!
Sabaton - Nöjesfabriken, Karlstad
Rockiga bilder när håret flyger är ju aldrig fel, speciellt inte när de ser ut som en solfjäder haha
Sabaton - Nöjesfabriken, Karlstad
Alltid kul när artister bjuder på sig själva och showar för kameran, detta gjorde Sabaton mycket och jag är dom evigt tacksam och hoppas innerligt att få fota dom igen snart!