Nya tillbehör till kameran

Senaste månaderna har jag enbart fotat konserter och spelningar vilket är hur underbart och roligt som helst men jag saknar ändå att fota lite porträtt och liknande. Jag har därför senaste veckorna köpt på mig två av tre tillbehör som jag kände var nödvändigt för att göra detta lite mer spännande.
Först så köpte jag en Interfit Strobies iSync 4 som är ett set med trådlösa fjärrutlösare till min externa blixt. På så sätt så slipper jag ha den på kameran (face it, bilderna blir tråkiga då) och jag slipper krånglet med att använda mig av att ställa om min inbyggda blixt och använda den som kommando-blixt.
isync
Jag fick dessutom hem ett paket från CyberPhoto igår som innehöll ett Nikon SJ-3 som är ett filterset med olika färgade gels till blixten så att man kan få lite annat ljus än det vanliga vita. Man fick med två stycken filter av varje färg förutom blå och röd där man fick med fyra av varje. Med hjälp av dessa så kanske man kan lyckas skapa lite mer dramatik i bilderna och använda sin fantasi lite mer!
4947_SJ-3-Color-Filter-Set_front
Det tredje och sista jag ska köpa som tillbehör för att återuppta min porträttfotande är en Lastolite Ezybox hotshoe 24-inch vilket – vilket ni ser på bilden nedan – är en portabel softbox som man kan montera på ett stativ tillsammans med en vanlig speedlight så att man kan ha med sig en fin ljuskälla ut på fältet när man inte är i studion. Dessa tre tillbehör tror jag kommer funka riktigt bra ihop och jag hoppas kunna komma på lite roliga teman att fota med lite olika personer.
123942

Vill ni bli fotade, hjälpa till under en plåtning eller bara komma med tips på roliga teman att fota så hör av er!