Tattoo Meltdown

1-2 Mars 2013 så ägde den 9e uppsättningen av Tattoo Meltdown rum i Folkets Hus i Trollhättan.
Över 90 internationella tatuerare, piercingar, shower, liveband, tävlingar, fashion shows mycket mycket mer kunde man åskåda där under fredag och lördag. Jag hade fått fotopass för att gå där inne och fota lite tävlingar, vimmel och fantastiska mästerverk av några av värdens bästa tatuerare men tyvärr så hade jag på något sätt lyckats trippelboka mig plus att jag arbetade på fredagen så det blev inte så mycket tid som jag hade velat. Nästa år ska jag se till att unna gå där hela helgen och bara njuta av all konst i huset och fota så att kameran går varm!
Men som sagt så fick jag ett par timmars fotograferande där inne och jag saåg bl.a. en tävling för bästa japanska tattoo vilket var roligt. Många intressanta människor och rolikga figurer att prata med!
Här kommer lite av de bilderna jag tog under dessa timmarna:
Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown Tattoo Meltdown