Robert Wells i Trollhättan 17 april

Ett sent inlägg på hemsidan men har haft fullt upp hela veckan ut så detta är första chansen jag fått att sätta mig ner och skriva en rad om min onsdagskväll.
I onsdags, 17 april, så begav jag mig till Folkets Hus i Trollhättan och väl där så knallade jag upp för trapporna in i Hebeteatern för att njuta av en kväll med fantastiska musiker och härlig musik.
Min vän Ulf Wadenbrandt bjöd dit mig för att fota en konsert där han dirigerade N3 Symfoniorkester och Robert Wells. De spelade några av Robbans egna låtar blandat med Ulf’s tolkningar av olika spel-teman. Under kvällen kunde man bland annat höra Tetris, Nut Rocker, Angry Birds och Rhapsody in Rock I. Robert hade två stycken gäst-pianister vid sin sida som han själv undervisat under ett sommarläger och ytterligare en gästartist fanns på plats: Trollhättekillen som vart med i TV4-programmet X-Factor: Simon Issa! Blev även lite dans på scenen av ett gäng duktiga dansöser.
Mycket trevlig kväll med bra musik och härligt dra på scenen!
Nedan följer lite bilder från kvällen:
Klicka er in på inlägget för att se bilderna

RobertQvistPhotography-3 RobertQvistPhotography-6 RobertQvistPhotography-8 RobertQvistPhotography-9 RobertQvistPhotography-10 RobertQvistPhotography-13 RobertQvistPhotography-15 RobertQvistPhotography-16 RobertQvistPhotography-20 RobertQvistPhotography-23 RobertQvistPhotography-25 RobertQvistPhotography-27 RobertQvistPhotography-28 RobertQvistPhotography-29 RobertQvistPhotography-32 RobertQvistPhotography-34 RobertQvistPhotography-40 RobertQvistPhotography-43 RobertQvistPhotography-45 RobertQvistPhotography-49 RobertQvistPhotography-50 RobertQvistPhotography-54 RobertQvistPhotography-57 RobertQvistPhotography-60 RobertQvistPhotography-62 RobertQvistPhotography-63 RobertQvistPhotography-64 RobertQvistPhotography-68