Konsert: Electric Banana Band & Sundal Rock Orchestra

Idag satte jag för första gången min fot inne på Arena Vänersborg. Åkte dit för att plåta Electric Banana Band tillsammans med Sundal Rock Orchestra!

Jag hade med mig en fullpackad väska med bl.a. en D300 och en D800 i. Jag testade D800:an lite i början men kände inte riktigt att den va så överdrivet grym i just denna situationen, främst p.g.a. frameraten så jag tog ett gäng bilder just in case och sedan körde jag större delen av showen med min D300. Kommer nog spara D800:an till studioarbete hädanefter, där vet jag att den är underbar! Lasse Åberg, Klasse Möllberg och Janne Schaffer och alla de andra musikerna körde för fullt och de blev applåder, visslingar och hurrarop från såväl vuxna som barn. Under andra halvan av konserten så bildades en klunga precis framför scenen, där barn hoppade, dansade och sprang runt som helt tokiga! Mycket underhållande!

I övrigt så är de go musik som man känner igen sen barndomsben vilket gör de rätt roligt att lyssna på även om den tänka målgruppen kanske är just barn. Efteråt så blev Trazan och Banarne infångade av fans som ville ta bilder med sina idoler och få autografer!