Konsert: Trident @ Backstage Rockbar

Ja i fredags så bar det iväg till Backstage Rockbar i Trollhättan igen för lite livefotografering! Mich som vanligtvis fotograferar spelningar där var upptagen på en annan spelning under kvällen så han bad mig rycka in och fota och det gör man ju såklart när han frågar så snällt! 😉 haha

Bandet som skulle spela kvällen ifråga var Trident som jag aldrig hört innan, varken live eller på skiva och om man jämför med det jag lyssnar på vanligtvis så är det lite väl rått och mörkt. Men det visade sig vara betydligt bättre och mer lättlyssnat än väntat och det va en härlig och svettig show som grabbarna gjorde!

Ölglasen flög och jag fick glassplitter i knäna, headbangande hår piskade mig i ögonen och gjorde det lite utmanande att fota, energin gjorde att tempen i rummet ökade sakta men säkert för varje låt och svetten rann. Kort och gott men härlig kväll på Backstage som alltid!

Efter spelningen blev det lite öldrickande och vimmelfotande och bilder från hela kvällen kan ni se här längst ner i inlägget!