Konsert: Agnes @ Fallens Dagar

Genrep:

Söndag och sista dagen på Fallens Dagar 2013. Denna dagen var det Agnes som regerade, halv ett anlände jag till N3 för att fota under genrepet med Agnes och N3 Symfoniorkester. De började repa runt 13:00 och höll på ända fram till 16:00. Då var jag många bilder rikare och hade avnjutit go musik med härliga människor i tre timmar. Senaste tillfället jag fotade genrep på N3 var under Fallens Dagar förra året tillsammans med Robert Wells, då i ‘Black Box’ och inte i ‘Orkestersalen’ som vi var i nu. Ljuset var bättre men fortfarande inte direkt “bra”. Kameran fick jobba ganska hårt för att behålla lite ljus i bilderna men jag är nöjd och hade en trevlig eftermiddag!

Bilderna från genrepet hittar ni tillsammans med bilderna från konserten längst ner i inlägget

Avslutningskonsert:

Efter genrepet så begav jag mig hem, laddade kamerabatterierna (och mina) och tog en bit mat, det är ungefär det jag gjorde innan det var dags för att återigen bege sig ut till Drottningtorget för lite fotande. Tanken var att jag skulle vara med under hela Agnes spelning eftersom jag var inhyrd av N3 men tyvärr så gick inte detta att ordna vilket givetvis var tråkigt, hade vart väldigt kul att få vara med hela tiden! Jag fick mina tre låtar och ljuset var bra, riktigt bra faktiskt, och jag fick en del fina bilder.

Tyvärr fick man ju inte allt för många bra på Agnes och hela orkestern p.g.a. min position i fotodiket men ja, det är smällar man tyvärr får ta. Ljudet var för min del väldigt “grötigt” och mestadels bas. Kan hända att det lät bättre för publiken vilket jag hoppas men för mig som i princip stod på högtalarna så var det inte ultimat, men det funkade fint ändå och jag njöt av musiken 🙂 Agnes var en tacksam artist att fota som log, skrattade mycket och som visar energi i hela kroppen när hon sjunger och tar i så det hoppas jag absolut att det blir fler gånger, man vet aldrig!

Kort och gott: En mycket bra avslutning på Fallens Dagar 2013!