Rocktrubadur Thomas Andersson @ Swania

Kom på att jag helt glömt bort att lägga upp ett inlägg om min kväll för några veckor sen på Scandic Swania den 12 juli. Min kollega för sommaren Thomas Andersson som inte bara är en trevlig snubbe som känner allt och alla utan han driver även eget företag och reser runt i landet och trubadurar med sin elgitarr.

Han spelar allt från gamla klassiker som ‘800 grader‘, ‘Proud Mary‘ och ‘Maniac‘ men också goa rocklåtar som ‘Holy Diver‘, ‘Livin’ on a Prayer‘ och ‘Enter Sandman‘ och mycket mycket annat gött! Han skojar, skrattar och får igång publiken på nolltid och jag tycker absolut att de som inte sett han live borde ta med sig vännerna, ett par öl och kolla in någon av hans kvällar när han är i närheten.

Kommande vecka spelar han återigen på Swania i Trollhättan (2 och 9 augusti) och 9 augusti blir det nog att jag själv drar dit och lyssnar på han!

För er som bor för långt bort så finns det lite videoklipp på min youtube-kanal som ni kan kolla in HÄR

Självklart när jag var på Swania så hade jag med mig min älskade lilla kamera och tog lite bilder, dessa kommer här: