Robert Wells Piano Camp

Väldigt dåligt uppdaterad hemsida för tillfället men jag har en datorkrash att handskas med och sitter för tillfället på en risig gammal laptop som inte riktigt vill som jag vill så att sitta och ladda upp bilder och skriva inlägg är lagom roligt just nu men jag ska ta tag i det!
I alla fall: för 2 veckor sen så var jag på N3 i Trollhättan och fotade lite före och under Robert Wells avslutningskonsert för hans Piano Camp vilket i princip är en veckolång pianoskola med ungdomar från området. Robban spelade tillsammans med dessa ungdomar i strax över en timme på N3 och jag fotade dels under denna spelning och dels några porträttbilder på han och Ulf Wadenbrandt.
Trevlig dag med bra musik. Nu har jag fotat Robban tre gånger och fler kommer det bli! Mer info om detta kommer 🙂
Här är lite bilder från dagen 🙂

Promo-RobertQvistPhotography-1 Promo-RobertQvistPhotography-2 Promo-RobertQvistPhotography-3 Promo-RobertQvistPhotography-4 Promo-RobertQvistPhotography-5 RobertQvistPhotography-3 RobertQvistPhotography-5 RobertQvistPhotography-6 RobertQvistPhotography-8 RobertQvistPhotography-10 RobertQvistPhotography-12 RobertQvistPhotography-13 RobertQvistPhotography-14 RobertQvistPhotography-20 RobertQvistPhotography-22 RobertQvistPhotography-24 RobertQvistPhotography-26 RobertQvistPhotography-28 RobertQvistPhotography-29 RobertQvistPhotography-33 RobertQvistPhotography-35 RobertQvistPhotography-37 RobertQvistPhotography-38 RobertQvistPhotography-39 RobertQvistPhotography-40 RobertQvistPhotography-43