Konsert: H.E.A.T @ Backstage Rockbar

Hemma efter en kanonkväll på Backstage Rockbar i Trollhättan. Erik Grönwall och Jona Tee från H.E.A.T. gjorde en akustisk spelning med lite goa låtar som ’18 and Life’, ‘1000 miles’ och ‘Living on the run’ med lite instick av ‘Run to the Hills’ och ‘I wanna Break free’.

Jag kan bara säga: WOW! Grym kväll från början till slut!

Till en början måste jag absolut slå ett slag för hur goa och trevliga killarna va. Många gånger när man kommer in i logen på Backstage för att lägga ifrån sig kameraväskan och förbereda så sitter artisten där och säger knappt hej när man presenterar sig, det är som att dom inte bryr sig att man är där. Idag han jag knappt komma innanför dörren förrän båda grabbarna hoppade upp, sa hej, skakade hand och började prata och bara hade det trevligt! Vid såna situationer så blir man ju såklart mer taggad att fota och göra ett bra jobb så det uppskattas verkligen!

Som sagt så körde dom många goa låtar som man ibland helt struntade i att fota under utan bara satt och sjöng med. Publiken var på G och vrålade gött och massvis med mobiler filmade och fotade under den knappt timmes långa spelningen. När de hade gjort sin sista låt och gick ut i logen så blev de näst intill tvingade ut på scenen igen eftersom ALLA skrek “en gång till!!” och de möttes av jubel när de kom ut och körde en extra låt.

Jag har de senaste åren lyssnat en hel del både på Erik’s solo-material och H.E.A.T men aldrig sett han/dom live så detta var riktigt kul! Jag hoppas på fler gånger inom en snar framtid både att bara besöka spelningar och fotografera!

Och som en rolig liten side note så kan jag ju säga att som den medelmåttiga gitarrist och sångare som jag själv är kan jag ju inte annat än att vara avundsjuk på Erik’s röst alltså! Vilka toner han kommer upp i. Hade man haft den potentialen hade man nog spelat och sjungit mer och fotat mindre kan jag säga haha 😉

Härlig kväll, härligt folk, härlig musik! Kolla här nedanför på bilderna och skriv en rad om du va där vetja!