Girl Power

Förra veckan bar det iväg för lite utomhusfotografering med Madde och Hanna. Jag och Madde beslutade oss för att vi skulle ut och fota lite och lura med oss Hanna. Vi sa åt henne att vara beredd och att hon skulle klä sig i nåt som hon kände sig snygg och självsäker i och att hon skulle få reda på resten när vi kom för att hämta henne. Efter detta så följde två dagars utfrågande om vad vi skulle hitta på vilket för mig och Madde var rätt roande 😉

Onsdagen kom och jag packade kameraväskan full och tog även med mig min Lastolite Ezybox för att verkligen hårdtesta den för första gången. Har gjort några mindre tester hemma men aldrig ute så direkt så de va lite spännande.

Grundtanken var att köra lite rockigt och jag kände att ja ville ha tag på en tegelvägg som bakgrund och vi hittade en på Högskolan Väst där vi satte upp allt.

Valde att utlösa den externa blixten med kommando-blixt på kamerahuset för att ha tillgång till TTL och det funkade kanon hela kvällen!

Tjejerna körde lite olika kläder och vi hade jätteskoj med olika poser, miner och hoppande i luften.

Efteråt gick vi ner en snabb sväng ner till Strandgatan för att få lite mer ambient ljus som bakgrund men det började bli kallt och vi hade ju vart ute i flera timmar så där drog vi ett streck för den kvällen.

Spännande att testa Ezyboxen fullt ut och jag blev väldigt nöjd med resultatet så det blir att snart dra ut igen utan tvekan!

Kolla här nere för bilderna

_RQP5521-Edit copy _RQP5525-Edit copy _RQP5539-Edit copy _RQP5543-Edit copy _RQP5548-Edit copy _RQP5575-Edit copy _RQP5585-Edit copy _RQP5607-Edit copy _RQP5619-Edit copy _RQP5650-Edit copy _RQP5671-Edit copy _RQP5677-Edit copy _RQP5679-Edit copy _RQP5684-Edit copy _RQP5685-Edit copy _RQP5696-Edit copy _RQP5708-Edit copy _RQP5719-Edit copy _RQP5733-Edit copy