Sweden Symphony Orchestra

I lördags begav jag mig till Göteborg med Ulf Wadenbrandt och Åsa Ottosson för att fota promo-bilder på en orkester som Ulf satt ihop för kommande spelningar och turnerande nästa år! Bilturen ner var ganska spännande, alltid roligt när man har noll koll på vart man ska i storstäder som Göteborg, trots GPS så va vi nära att köra fel flera gånger men till slut kom vi fram till Artisten som är “Högskolan för scen och musik”.

2013-09-07 11.43.29

Vi tog bilder inomhus såväl som utomhus och i två olika klädstilar: Jeans/Casual och finkläder.

Man mötte många trevliga personer, vissa har man träffat innan och vissa var nya bekantskaper och vi hade en väldigt trevlig eftermiddag i solskenet! Utomhusfotograferingen blev ganska spännande eftersom det verkade vara nollning i full gång i stan! Cyklister med viftande svärd, kinesiska studenter som ber om en penna och tackar genom att framföra en asiatisk sång och människomassor som format en mänsklig kejda och som nästan välter omkull orkestern med instrument för flera hundra tusentals kronor på marken.

Tack till alla som deltog och gjorde det till en rolig dag! Här har ni några av bilderna från dagen:

RobertQvistPhotography-2

RobertQvistPhotography-9

RobertQvistPhotography-57

RobertQvistPhotography-59

Kolla in deras officiella facebooksida här: Sweden Symphony Orchestra SSO